Model Tel.: Nokia N76
Medale: Brak
Wysłany: 2010-08-29, 11:34 Avatar - wersja specjalna
Już 27 sierpnia do polskich kin powróci oszałamiający efektami specjalnymi "Avatar". Zrealizowany w nowatorskiej technologii 3D film będzie zawierał osiem minut niepokazywanego dotąd widzom materiału, dzięki którym zobaczymy nowe sceny, nowe postacie i nowe wątki.
Czy aby na pewno jest to potrzebne ? No i najważniejsze, czy film znów zarobi grube miliony ?
ikus3
Model Tel.: Samsung
Wysłany: 2010-09-05, 09:47
Myślę, że teraz to już tylko chodzi o to żeby sobie portfele nabić. No, bo co to jest 8 minut filmu
Model Tel.: Nokia N76
Wysłany: 2010-09-05, 09:48
1 jest pewne fani ruszą do kin !
A ja chyba też się skuszę bo nie oglądałem tego filmu w 3D a jak się okazuje w środowisku młodzieżowym jest to postrzegane jako przestępstwo :D ( oczywiście żartuje )
Wysłany: 2010-09-05, 09:52
Oj ruszą, ruszą Avatar to świetny film, jeśli jeszcze nie oglądałeś w 3D, to naprawdę polecam. No cóż, mi chyba też nie pozostaje nic innego jak wybrać się do kina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za dodane pliki i treści przez użytkowników! Wszystkie rzeczy niezgodne z prawem należy zgłaszać administracji
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 20
Zapraszam na forum Sony Xperia - download, dzwonki, gierki, tapety, pomoc i inne!
Polecamy tez portal i forum telefonow Sony Ericsson! :)