mati19924
Model Tel.: HTC Wizard
Wiek: 20 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 67 Skąd: Książ WLKP
Medale: Brak
Wysłany: 2010-09-30, 07:00 Pomysł na negatywa na allegro.
A więc tak, wystawiam wkrótce po raz pierwszy negatywa :) sprawa jest taka że koles kupił ode mnie przedmiot za 20zł, kasę dostałem, telefon wysłałem. Było to jakoś miesiąc temu a 2 tygodnie temu dostałem wiadomość że telefon nie przyszedł. Odpisałem wtedy że jeśli nie dojdzie do końca tygodnia to oddam kasę no i nic już nie odpisał. Wczoraj dostałem wiadomość od tego gościa że go oszukałem o.O czytając jego komentarze negatywne stwierdziłem że kupuje od ludzi rzeczy, płaci za nie i później udaje głupiego (lub nie bo chyba nim jest) że paczka nie przyszła. Kasy mu napewno nie zwrócę bo paczka na 100% doszła w przeciwnym razie przyszła by do mnie spowrotem.
Więc co mu napisać w negatywie żeby mu 'kopara opadła' ? :d:d
ikus3
Model Tel.: Samsung
Wysłany: 2010-10-01, 17:07
Znaczy się...ja bym proponował nie klnąć na niego w tym komentarzu, bo to tylko świadczy o kulturze. Lepiej jakoś tak...inteligentnie go zgiąć, aby faktycznie w pięty poszło.
mati19924
Model Tel.: HTC Wizard
Wiek: 20 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 67 Skąd: Książ WLKP
Wysłany: 2010-10-01, 18:35
Właśnie o takie coś mi chodzi a nie o przekleństwa ;]
Model Tel.: Nokia N76
Wysłany: 2010-10-01, 18:46
Pragnę nadmienić, iż prawdopodobnie w odezwie dostaniesz również negatywa Dlatego zastanów się czy warto
Wysłany: 2010-10-01, 20:08
Tzn on jest kupującym więc pierwszy musi wystawić. Jak wystawi pozytywa (w co wątpię) to nie będę chamem i też wystawie pozytywa ale jeżeli wystawi negatywa to cóż.. przecież mu wtedy pozytywa nie wystawie nie? :d
Model Tel.: Nokia N76
Wysłany: 2010-10-01, 23:22
Naturalnie ty możesz mu wystawić komentarz jako pierwszy. To nie jest jakaś spisana zasada, że kupujący ma to zrobić pierwszy Na moje oko nie zrobi tego pierwszy. A jak to zrobi. To słusznie rzeczesz, iż Twoja odpowiedz będzie inspirowana jego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za dodane pliki i treści przez użytkowników! Wszystkie rzeczy niezgodne z prawem należy zgłaszać administracji
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 27
Zapraszam na forum Sony Xperia - download, dzwonki, gierki, tapety, pomoc i inne!
Polecamy tez portal i forum telefonow Sony Ericsson! :)