Wysłany: 2010-09-02, 17:16 Sposoby na naukę matematyki?
No co tu dużo mówić, rok szkolny się zaczął W tym roku postanowiłem troszeczkę bardziej wziąć się z naukę, bo jakby nie patrzeć to teraz bez tego ani rusz
No i właśnie, jestem kiepski z matmy znacie jakieś sposoby na szybsze przyswajanie wiedzy? Znaczy się, wiem, że żadnych cudownych środków nie ma. Chodzi mi tylko jak wy się uczycie
Model Tel.: Nokia N76
Medale: Brak
Wysłany: 2010-09-06, 20:21
Korepetycje to dobry sposób, ale drogi. Ważne jest by ktoś wytłumaczył Ci dokładnie rzeczy których nie rozumiesz
Medale: Brak
Wysłany: 2010-09-13, 12:02
Ciężko jest samemu uczyć się matmy, najlepsze korepetycje, albo na przykład podejść do nauczyciela po lekcji, żeby ci wyjaśnił, a później w domu poćwiczyć.
mati19924
Model Tel.: HTC Wizard
Wiek: 20 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 67 Skąd: Książ WLKP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za dodane pliki i treści przez użytkowników! Wszystkie rzeczy niezgodne z prawem należy zgłaszać administracji
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 27
Zapraszam na forum Sony Xperia - download, dzwonki, gierki, tapety, pomoc i inne!
Polecamy tez portal i forum telefonow Sony Ericsson! :)