Gra zapowiadana na 2011. Ponownie w³o¿ymy na siebie nanoskafander, by stan±æ przeciwko obcym. Tonie przelewki, bo stawka w tym starciu jest wysoka, przysz³o¶æ naszej planety.
Pierwsza czê¶æ wed³ug mnie by³a zaje... ¦wietna grafika to by³ i jest znak rozpoznawczy, du¿a swoboda. Niektórzy narzekali, ¿e fabu³a niedopracowana, ale mi to jako¶ nie przeszkadza³o i gra³o mi siê bardzo dobrze
Model Tel.: Nokia N76
Do³±czy³: 24 Sie 2010 Posty: 234 Sk±d: Poznañ
Medale: Brak
Wys³any: 2010-09-02, 19:01
To czas na nowy sprzêt Ceny id± w dó³ dziêki nowo¶ci± ZA 1000 z³ mo¿esz kupiæ sobie kosmiczny ju¿ komputer co prawda stacjonarny, ale to chyba ¿aden problem ?
Admin ma racjê, teraz nie potrzeba tak jak kiedy¶ kilku tysiêcy na nowego kompa. Poszukaj sobie na Allegro, ja ostatnio kupi³em bardzo dobry sprzêt(sam± jednostkê) za 1250z³ i wszystkie nowe gierki na ¶migaj± a¿ mi³o
Mo¿e rzeczywi¶cie czas na zmianê, ten mój sprzêcik to ju¿ trochê prehistoria. Poszukam co¶ sensownego na Allegro i mo¿e w przysz³ym miesi±cu siê u mnie w domu pojawi, bo na razie to zaplanowa³em nieco inne wydatki
dir-ector
Model Tel.: Nokia
Do³±czy³: 13 Wrz 2010 Posty: 25
Medale: Brak
Wys³any: 2010-09-13, 12:15
Ja wczoraj zamówi³em sobie na Allegro pierwsz± czê¶æ tej gierki. Ju¿ nie mogê siê doczekaæ, kiedy listonosz mi j± przyniesie, bo od dawna chcia³em zagraæ.
Poni¿ej screeny z Crysis 2, ta gra naprawdê robi wra¿enie:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialno¶ci za dodane pliki i tre¶ci przez u¿ytkowników! Wszystkie rzeczy niezgodne z prawem nale¿y zg³aszaæ administracji
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytañ do SQL: 27
Zapraszam na forum Sony Xperia - download, dzwonki, gierki, tapety, pomoc i inne!
Polecamy tez portal i forum telefonow Sony Ericsson! :)