agniesia
Model Tel.: Samsung
Medale: Brak
Wysłany: 2010-10-11, 12:35 Pomocy...
Podczas jazdy wieczorem wracając do domu wyleciała mi sarna. Zbiłam sobie prawą lampę, zderzak się urwał a błotnik się zgiął.
Strasznie spanikowałam. Usiadłam w rowie i zaczęłam płakać nie wiedząc co mam robić. Powstał problem ale w końcu przywiozą mi auto na lawecie do domu.
Auto nie było ubezpieczone w autocasco. Powstał problem jak go teraz naprawić. Ile to kosztuje? I gdzie się naprawia takie samochody? Gdzie dostane części do auta?
Model Tel.: Nokia N76
Wysłany: 2010-10-11, 18:02
Napisz jaki masz samochód ( model, marka). Tanie części możesz dostać na allegro z rozbiórek innych samochodów. Naprawić mogą Ci to w serwisie firmowym np skoda, ford, ale to dużo kosztuje. Wymianą takich podstawowych rzeczy może zająć się zwykły mechanik.
Wysłany: 2010-10-12, 08:53
Poszukaj mechanika, blacharza. Najlepiej poszukaj w gazecie lub internecie części, które potrzebujesz.
Zobacvz sobie tutaj http://www.sprzedamczesci.pl albo na allegro. Można jeszcze poszukać na gioeldzie samochodowej ale najlepiej czesci weź ze sobą na wzór.
Ale będziesz musiała troche pochodzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za dodane pliki i treści przez użytkowników! Wszystkie rzeczy niezgodne z prawem należy zgłaszać administracji
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 22
Zapraszam na forum Sony Xperia - download, dzwonki, gierki, tapety, pomoc i inne!
Polecamy tez portal i forum telefonow Sony Ericsson! :)